Opět otvíráme od 18. května

07.05.2020 21:35

Jistě se těšíte na další cvičení v Klubu Vodnická. My také a máme pro Vás dobrou zprávu:
Od 18. května opět fungujeme.

Vzhledem k restrikcím a udržení provozu v souladu s vládními nařízeními musíme ale přistoupit k následujícím opatřením, které si prosím pečlivě přečtěte:

  1. Pokud se necítíte zdrávi, nebo si nejste jisti, zda jste nepřišli do kontaktu s potenciálně nakaženým člověkem, prosím omluvte se z lekce a cvičení vynechte.
  2. U vstupu na cvičení bude k dispozici dezinfekce, kterou je nutné si před vstupem vydezinfikovat ruce
  3. U vstupu bude také vždy nutné potvrdit čestné prohlášení, že si nejste vědomi příznaků nebo kontaktu s rizikovými skupinami (podobné jako ve školách)
  4. Noste si vlastní podložku a ručník. Bohužel nebude momentálně možné podložky půjčovat.
  5. V šatně si lze odložit věci a přezout se, nebude možné se převlékat. Toalety budou k dispozici. Před a po každém cvičení bude prostor dezinfikován.
  6. Použití roušky během cvičení není nutné, bezprostředně před cvičením a po cvičení je ale nutné si ji nasadit. Pokud kašlete (z jiných důvodů než nákaza), prosím roušku použijte i během cvičení.
  7. Mezi jednotlivými cvičeními bude 10 min přestávka a lekce budou mírně zkráceny, aby bylo možné prostor dezinfikovat a připravit pro další skupinu.
  8. Před lekcí vyčkejte venku před budovou a vstupujte dovnitř až po vyzvání cvičitelky, když všichni z předchozí lekce opustí prostor.
  9. Po skončení lekce prosím opusťte budovu co nejdříve, abyste umožnili vstup na další lekci.

Navštěvovat lze až do odvolání lekce pouze v čase, na který jste zapsáni.

Náhrady v jiných hodinách ani jednorázové vstupy nebudou až do odvolání možné, věříme ale, že až se situace usadí bude možné je opět uvolnit.

Lekce z období 13.3.-15.5. bude možné čerpat v podzimním semestru.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás

Klub Vodnická